«Δεν είναι επένδυση ο Λέσκοτ, για 20 λεπτά μπορεί να παίξει ο Λάζαρος»

Τι λένε στην πιάτσα για τους δύο παίκτες που είναι κοντά στην ΑΕΚ. Τα υπέρ και τα κατά των επιλογών τους.

Τις τελευταίες ώρες έχουμε μιλήσει με αρκετό κόσμο στην πιάτσα των μάνατζερ και των σκάουτερς, με αφορμή τα επικείμενα ντιλς της ΑΕΚ με τους Λέσκοτ και Χριστοδουλόπουλο.

Και παρουσιάζουν ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις τους, για το κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν τον Δικέφαλο οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές.

Σημειώνουμε πως οι απόψεις που θα διαβάσετε είναι από ανθρώπους άριστους γνώστες της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής πιάτσας...

Για τον Λέσκοτ η μεγάλη ένστασή τους έχει να κάνει με την ηλικία του: «Δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα από έναν παίκτη στα 34 του χρόνια. Άντε να σου παίξει έναν χρόνο.

Σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι επένδυση. Και η ΑΕΚ ήταν προτιμότερο να επενδύσει στις μεταγραφές της...».

Ενδιαφέρον έχει όμως και το τι έλεγαν για τα περί προβλημάτων τραυματισμού του: «Δεν θα έχουν θέματα στην ΑΕΚ με αυτό το ζήτημα. Είναι γερό σκαρί ο Άγγλος».

Πάμε και στον Χριστοδουλόπουλο. «Είναι μακριά από τον καλό του εαυτό για καιρό. Παίκτης που έμεινε στάσιμος στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Που τελικά δεν έκανε το μεγάλο... μπαμ. Χωρίς πολλά ματς πέρσι στα πόδια του, εκτός ρυθμού και με κάποιους τραυματισμούς», μας είπαν χαρακτηριστικά.

Για να συνεχίσουν: «Σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα δεν έχει παραπάνω από 20 καλά αγωνιστικά λεπτά. Βρίσκεται πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση.

Δεν θα μπορεί ο Κετσπάγια να τον υπολογίζει άμεσα για την βασική ενδεκάδα. Θα χρειαστεί χρόνο. Θα πρέπει να δουλέψει ξανά σκληρά για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα».

Σε ερώτησή μας για το αν τελικά η ΑΕΚ έκανε καλά που πήρε το ρίσκο με τον Έλληνα εξτρέμ η απάντηση που πήραμε από άνθρωπο της πιάτσας που ξέρει καλά τον ποδοσφαιριστή, ήταν: «Νομίζω πως όχι. Είναι δική μου άποψη αυτή, αλλά ο Λάζαρος έχει δείξει τελευταία πως βρίσκεται σε μεγάλη πτώση.

Το καλό βέβαια είναι πως πρόκειται για Έλληνα ποδοσφαιριστή και θα προσαρμοστεί αμέσως στην ΑΕΚ. Μακάρι να μας αποδείξει ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά. Το ταλέντο υπάρχει φυσικά».


Πηγή: www.onsports.gr


Σχολίασε κι εσύ!