Στενές επαφές ΑΕΚ - Χριστοδουλόπουλου

Όπως και στις περιπτώσεις των περισσοτέρων Ελλήνων, επί παραδείγματι των Μάνταλου, Ανέστη, Αραβίδη, Μπακασέτα, Μπάρκα (κ.α.), έτσι και σε αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης το πήρε επάνω του γιατί ήθελε να ακούσει.

Ήθελε να ακούσει και να πειστεί, ήθελε να διαπιστώσει ότι αυτός που κάποτε είχε αναστατώσει (θετικά) το ελληνικό ποδόσφαιρο στα πρώτα βήματά του, είναι στα 30 του ώριμος, έτοιμος και αποφασισμένος να πετύχει περισσότερα από όσα μέχρι σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι από όσα ο Χριστοδουλόπουλος του είπε, από το πώς αντιμετωπίζει την προοπτική της ΑΕΚ, από το γεγονός ότι δεν προέβαλε το οικονομικό ως προτεραιότητα αλλά τη σημαντικότητα για εκείνον να αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα, «έψησαν» τον Μελισσανίδη.

Η σημαντική διαφορά με το πρόσφατο παρελθόν, εντοπίζεται στο ότι ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής Ενωσης δίνει προτεραιότητα στην επιθυμία του προπονητή. Δεν συνέβη αυτό το περασμένο καλοκαίρι όταν «επέβαλε» τον Ραφίκ Τζιμπούρ παρά τις πολλές εντός των Σπάτων αντιρρήσεις και εν τέλει το χρεώθηκε ως προσωπικό λάθος. Αυτή τη φορά θα περιμένει τον Κετσπάγια, ο οποίος σε πρώτη φάση, άλλο είδος ακραίου επιθετικού είχε στο μυαλό του. Ωστόσο όσο οι μέρες περνούν και ο χρόνος πιέζει την Ένωση, οπότε και στη σκέψη του προπονητή ωριμάζει η λύση Χριστοδουλόπουλου.

Ημέρα αποφάσεων

Η χθεσινή μεταγραφική κουβέντα κορυφής, έβγαλε αποφάσεις τις οποίες από σήμερα θα βλέπουμε να υλοποιούνται. Η πρώτη εικόνα που έχουμε είναι ότι ο Χριστοδουλόπουλος κέρδισε πόντους, ωστόσο αν η ΑΕΚ θα μπορούσε να φέρει εις πέρας κάποια από τις πιο δύσκολες και ελκυστικές περιπτώσεις, όπως αυτές των Μιλάνοφ ή ΜακΓκίντι, τότε ο έλληνας μεσοεπιθετικός δεν θα έπαιρνε το συμβόλαιο.

Από εκεί κι έπειτα υπάρχει και ο παράγοντας Μπάγεβιτς, εισήγηση του οποίου αποτελεί ο 32χρονος Μπόσκο Γιάνκοβιτς με τον οποίο η Ένωση ήλθε σε επαφή. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε ωστόσο αστοχίες σε παίκτες που τα τελευταία χρόνια αποκτήθηκαν μετά από δικές του αποφάσεις (Πόποβιτς, Μούργκα στη Γ’, Φαγιέ, Ζόριτς στη Β’, Ανδρεόπουλος στην Α’) δίχως να δώσουν κάτι στην ομάδα και ο ρόλος τους στις μεταγραφές είναι περισσότερο ελεγκτικός. Η απόφαση για τον Λάζαρο κρίνεται μεταξύ Μελισσανίδη - Κετσπάγια.


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!