Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι για τη μεταξύ τους κόντρα στο γεμάτο «Καραϊσκάκης». Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν, μετά την ΑΕΚ, να νικήσουν και στο δεύτερο ντέρμπι της χρονιάς που δίνουν και μάλιστα στην έδρα τους, συνεχίζοντας το σερί που τρέχουν τελευταία.

Από την άλλη, ο Ίβιτς κι οι παίκτες επιθυμούν ένα... restart ειδικά μετά την ήττα από την Καραμπάχ την Πέμπτη για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Ο Πάουλο Μπέντο, συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς τόσο τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, όσο και τον Σιόβα, αλλά δύσκολα θα τους δούμε στην 11άδα. 

Έτσι, στο 4-2-3-1 του Πορτογάλου θέση θα έχουν λογικά οι: Καπίνο στο τέρμα και ο Μπρούνο Βιάνα θα πάει αριστερά στην άμυνα, με τον Φιγκέιρας να κρατά τη θέση του δεξιά. Μποτία και Ντα Κ΄ποστα δεν φεύγουν από το κέντρο της άμυνας όπως κι οι Μιλιβόγεβιτς-Μάρτινς από τον άξονα. Ο Φορτούνης θα είναι πίσω από τον Ιντέγε κι οι Σεμπά - Ελιουνούσι θα είναι στα άκρα.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει έρθει στην Αθήνα με 21 παίκτες κι ο Ίβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους: Γλύκο στο τέρμα, ενώ η άμυνα θα αποτελείται από την 4άδα των Μάτος, Μαλεζά, Κρέσπο και Λέοβατς. Ο Κάνιας είναι ο σίγουρος του κέντρου με τον Σάχοβ ή τον Τσι΄μιροτ παρτενέρ του. Ο Μπίσεσβαρ θα είναι μπροστά τους κι οι Τζάλμα Κάμπος - Ροντρίγκες, θα είναι στα φτερά με τον Κλάους στην κορυφή - εκτός κι αν γίνει κάποια έκπληξη με τον Περέιρα.


Το σημερινό πρόγραμμα ξεκινά με τον  Ηρακλή να φιλοξενεί στις 16:00 τον Ατρόμητο. Ο Γιάννης Αμανατίδης κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με τους παίκτες του «γηραιού» να παίζουν με την υπομονή τους να είναι σε τεντωμένο σχοινί. 

Από την άλλη, ο Ατρόμητος του Γιώργου Κορακάκη, θέλει να συνεχίσει στην τροχιά που είναι εδώ και τρεις εβδομάδες που μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Στις 18:15 ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό που προέρχεται από το εμφατικό 4-0 επί της ομάδας της Κέρκυρας. Η ΑΕΛ από την άλλη, πηγαίνει στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους παίκτες του Πετράκη να θέλουν τους τρεις βαθμούς για να «δουν» μέχρι και 5άδα. 

Tα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

22/10

Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης 2-0
Πλατανιάς-Ξάνθη 0-1
ΑΕΚ-Πανιώνιος 0-0

23/10

Ηρακλής-Ατρόμητος (16:00)
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός (18:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ (18:15)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20:30)

24/10

Βέροια-Παναθηναϊκός (19:30)


Πηγή: www.gazzetta.gr


Σχολίασε κι εσύ!