Χαμός στο ΟΑΚΑ! Γιούχα, συνθήματα για ΑΕΚ - Μπάγεβιτς και χειροκρότημα μόνο για έναν παίκτη

Ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για να βρεθεί στην κορυφή απώλεσε σήμερα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ που κόλλησε στο μηδέν απέναντι στον Πανιώνιο, απογοητεύοντας περισσότερο με την αποκαρδιωτική εικόνα της.

Στο ντεμπούτο του Ζοσέ Μοράις η "Ένωση" ήταν τραγική, χωρίς εμπνεύσεις, χωρίς δημιουργία, χωρίς όρεξη για ποδόσφαιρο και χωρίς κλασικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Γιαννιώτη.

Φυσικά, δεν περίμενε κανείς οι Κιτρινόμαυροι να βγάζουν μάτια στο πρώτο ματς του Μοράις στον πάγκο τους, αλλά από αυτό μέχρι το να μην μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά τους Κυανέρυθρους υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Η κακή εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν λογικό πως θα έφερνε και την αντίδραση των οπαδών της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, οι οποίοι εκτός από την γιούχα τόσο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όσο και στο τέλος του αγώνα, φώναξαν και αρκετά συνθήματα κατά την διάρκεια του ματς, αγανακτισμένοι για πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα.

Σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού μερίδα οπαδών άρχισε να φωνάζει υβριστικά συνθήματα κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς, προτρέποντάς τον να φύγει και να πάει στον Ολυμπιακό, ρίχνοντάς του όλο το φταίξιμο για την άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Μάλιστα, κάποια συνθήματα αφορούσαν και στην ΑΕΚ, με το χαρακτηριστικό "ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ..." να δονεί την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και να περιγράφει με τον καταλληλότερο τρόπο την σημερινή εμφάνιση της "Ένωσης".

Τέλος, αξίζει να πούμε ότι με το τελευταίο σφύριγμα οι ποδοσφαιριστές του Μοράις κατευθύνθηκαν προς τον κόσμο, αλλά αποδοκιμάστηκαν, με εξαίρεση τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ήταν ο μόνος που χειροκροτήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εμφάνιση έκπληξη για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! Κανείς δεν τον περίμενε...


Πηγή: www.sportdog.gr


Σχολίασε κι εσύ!