Super League: Πολύτιμη νίκη για Κέρκυρα με Αστέρα Τρίπολης

Η Κέρκυρα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από τρεις συνεχείς ήττες και αξιοποιώντας την έδρα της, νίκησε 2-0 τον παραπαίοντα Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και πήρε ανάσα στη βαθμολογία, με τους Αρκάδες να παραμένουν προτελευταίοι.

Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Βραζιλιάνος επιθετικός των γηπεδούχων Ροζέριο Τουράμ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του σκοράροντας στο 16ο και 28ο λεπτό και δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα των Αρκάδων, που δεν κατόρθωσε να τον περιορίσει.

Μόλις στο 5΄ ο Τουράμ έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά σε σέντρα του Σπίνουλα, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Κοζίτσκι, στο 13΄ νέα κεφαλιά του ίδιου είχε ανάλογη κατάληξη, αλλά στο 16΄ άνοιξε το σκορ από το γύρισμα του Ζορμπά. Ο Ζαραδούκας «σημάδεψε» το δοκάρι του Κοσίτσκι στο 25΄ αλλά τρία λεπτά αργότερα το ματς «κλείδωσε».

Ο Τουράμ και πάλι κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και διπλασίασε τα γκολ της Κέρκυρας και τα δικά του, απέναντι σε έναν αντίπαλο σαστισμένο, που προσπάθησε να επιστρέψει στην επανάληψη αλλά δεν απείλησε παρά μόνο με αξιόλογα σουτ του Νίκο Φερνάντες στο 57΄, στο 64΄ και στο 69΄, που δεν είχαν όμως ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Σχολίασε κι εσύ!