"Δεν νιώθω σταρ. Είμαστε ομάδα"

Αρχικά, ο Ιταλός γκαρντ δήλωσε: «Η Ούνικς Καζάν είναι μία πολύ ταλαντούχα ομάδα. Νίκησε την Αρμάνι με υψηλό σκορ. Θα είναι σημαντικό να παίξουμε καλή άμυνα και να σταματήσουμε έναν από τους καλύτερους σκόρερ, τον Κιθ Λάνγκφορντ. Εχω υπάρξει συμπαίκτης και αντίπαλός του για πολλά χρόνια. Είναι ένας σπουδαίος σκόρερ. Θα έχουμε ένα πλάνο για να τον αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Πρέπει, όμως, να εστιάσουμε στην ομαδική μας άμυνα και στις αρχές μας. Πρέπει να καλύψουμε την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Είμαστε στη μέση του πολέμου, θέλουμε να μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή. Δεν ξέρω καν πόσα ματς έχουμε δώσει. Φέτος είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και πνευματικά είναι ακόμη πιο δύσκολο. Η πρόκληση τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά είναι μεγάλη. Φέτος δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Κάθε ματς είναι σαν τελικός. Είμαστε πανέτοιμοι για ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι».

Κλείνοντας, σχολίασε και την δήλωση του προπονητή της Ούνικς, Εβγκένι Πασούτιν, ο οποιος χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ομάδα γεμάτη αστέρια: «Οχι, δεν νιώθω σταρ. Είμαστε ομάδα. Εχουμε έναν αρχηγό και παίκτες που ξέρουν τον ρόλο τους». 


Πηγή: www.sportdog.gr


Σχολίασε κι εσύ!