Λεβαδειακός-Ατρόμητος 1-1

Τι ιστορία κι αυτή... Από εκεί που τον είχε.. κλεισμένο ο Ολυμπιακός με τα όσα κατάφερνε με την φανέλα του Εργοτέλη στα αζήτητα και στο ταμείο ανεργίας για έξι μήνες. Εν τέλει έκανε το κλικ στους ανθρώπους του Λεβαδειακού οι οποίοι έψαχναν παίκτη που θα τους βοηθούσε για να σώσει την κατηγορία. Ο Μοχάμεντ Γιουσιούφ (περί ου ο λόγος) λοιπόν μπήκε στο 66', σκόραρε στο 73' κι έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό για τον Λεβαδειακό ο οποίος παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία αλλά τουλάχιστον μπορεί να χαμογελάσει για τη συνέχεια.

Οσο για τον Ατρόμητο; Δεν μπόρεσε να κρατήσει το γκολ του Λε Ταλέκ (από το 10') με αποτέλεσμα να περάσει ακόμα ένα παιχνίδι (τρίτο σερί) χωρίς νίκη και ν' απομακρυνθεί κι άλλο από την πεντάδα...

ΜΙΑ ΦΑΣΗ, ΕΝΑ ΓΚΟΛ
Σ' ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και κόντρα στην ροή του πρώτου δεκάλεπτου ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει γκολ. Ηταν μια ωραία έμπνευση του Λημνιού (από τους πιο δραστήριους του Ατρομήτου) ο οποίος έβγαλε μια εξαιρετική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι εκεί που ήταν μόνος του ο Λε Ταλέκ. Ο Γάλλος δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να νικήσει τον Ναμάσκο (στο 10'), πετυχαίνοντας το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα και το τέταρτο σερί εκτός έδρας.

Το υπόλοιπο 35λεπτο ήταν μια κακοποίηση του ποδοσφαίρου. Ο Λεβαδειακός δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή του Ατρομήτου παρά την πειραματική άμυνα του (Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Κοντοές, Κατράνης) και οι φιλοξενούμενοι δεν έψαχναν ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσουν το ματς από το πρώτο μέρος.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ
Ηταν δεδομένο πως ο Λεβαδειακός θ' αντιδρούσε. Με μία ακόμη πιθανή ήττα τα πράγματα θα γινόντουσαν ακόμα χειρότερα. Ο Χριστόπουλος διόρθωσε την ανορθογραφία του να βάλει τον Λάτσι εξτρέμ (!) πέρασε στην θέση του τον Γιουσούφ κι αυτός έσωσε τον Λεβαδειακό. Μπορεί η μπάλα να βρέθηκε από τύχη από μπροστά του (μετά το κακό σουτ του Μάντζιου) αλλά ήταν εκεί και σκόραρε (στο 73'). Βεβαίως οι γηπεδούχοι είχαν προειδοποιήσει (δοκάρι με τον Κουλιμπαλί στο 59'), την ίδια ώρα που ο Ατρόμητος δεν έδειχνε ικανός να σκοράρει για δεύτερη φορά με εξαίρεση την φάση που ο Λε Ταλέκ πρόλαβε την μπάλα αλλά ο Λημνιός δεν τελείωσε σωστά την φάση. 

MVP: Γιουσούφ. Μπήκε στο 66' κι έσωσε την παρτίδα για τον Λεβαδειακό με το γκολ που έβαλε.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Γιακουμάκης. Δεν του βγήκε το ματς. Σε 2-3 φάσεις που θα μπορούσε ν' απειλήσει πάντα τα χάλαγε στο τελευταίο κοντρόλ ή στην πάσα.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Λε Ταλέκ. Σκόραρε γι' ακόμη ένα εκτός έδρας ματς και θα μπορούσε να είχε και ασίστ εάν ο Λημνιός τελείωνε σωστά την φάση στο δεύτερο ημίχρονο.
Η ΓΚΑΦΑ: Ο... τσαμπουκάς στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Κατράνη και τον Μάντζιο. Χωρίς συγκεκριμένο λόγο οι δυο τους λογομάχησαν με το τελευταίο σφύριγμα.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Κανένα απολύτως πρόβλημα από τον Ανανία Φωτιάδη. Στις δύο περιπτώσεις που διαμαρτύρονται οι παίκτες του Λεβαδειακού για πέναλτι, σωστά δεν σφύριξε τίποτα.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Κακό αποτέλεσμα και για τους δύο. Ο μεν Ατρόμητος δεν επέστρεψε στις νίκες για να μείνει κοντά στην 5αδα και ο Λεβαδειακός αγνοεί τη νίκη γι' ακόμα ένα ματς και παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία. Εν τέλει μάλλον ευχαριστημένος πρέπει να είναι ο Λεβαδειακός που «έσωσε» και τον έναν βαθμό.

Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί, Καψάσκης (66' Μαχαίρας), Μάντζιος, Λάτσι (66' Γιουσούφ), Γιακουμάκης, Καλτσάς, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος (82' Καραχάλιος)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Μπάγκα, Ούμπιδες, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Πλατέλλας (67' Τόνσο), Κιβρακίδης (80' Μπρίτο), Κυριακίδης, Λημνιός (88' Βασιλείου), Κατράνης

 


Πηγή: www.gazzetta.gr


Σχολίασε κι εσύ!