Χωρίς τους Αλαφούζο, Μπαλτάκο η κοπή της πίτας

Το μεσημέρι της Τετάρτης (22/2), πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο "Γεώργιος Καλαφάτης", για τα στελέχη και τους εργαζομένους της ΠΑΕ και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η εκδήλωση σημαδεύτηκε από δύο σημαντικές απουσίες... Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της εταιρίας, Γιάννης Αλαφούζος δεν παρέστη, ενώ ο αντιπρόεδρος, Τάκης Μπαλτάκος, εξακολουθεί να απέχει... Ακόμα, έλειψε ο αντιπρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου, επειδή εκπροσώπησε την ΠΑΕ στην αγωγή του Σισέ κατά του Μαρινάκη.

Παρόντες από τη διοίκηση ήταν οι Χρήστος Παναγόπουλος, Στράτος Σωπήλης, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Αγησίλαος Τουμαζάτος, Αθηνά Μπαλωμένου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Σπύρπς Βλάχος, ο διευθυντής της ακαδημίας, Τάκης Φύσσας, σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, οι ποδοσφαιριστές και όλοι οι υπάλληλοι του Παναθηναϊκού. Απών από το αγωνιστικό τμήμα ήταν μόνο ο Νίκος Λυμπερόπουλος, λόγω γαστρεντερίτιδας.

ΤΑ ΔΩΡΑ, ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ Η... ΑΠΟΘΕΩΣΗ

Τα δύο μεγάλα δώρα για τους τυχερούς που θα έβρισκαν τα "φλουριά" ήταν από ένα τριήμερο σε Ρώμη και Βιέννη. Επίσης, κληρώθηκαν διαμονές σε ξενοδοχεία, μεταξύ των οποίων το συγκρότημα στο Καστρί, που είχε "κλειστεί" η ομάδα για ένα εξαήμερο, επί Αντρέα Στραματσόνι. Επιπροσθέτως, δόθηκαν πολλά δώρα όπως γυαλιά, ρολόγια,  κινητά τηλέφωνα, γυαλιά, συνδρομές στην Cosmote TV και δωρεάν γεύματα σε εστιατόρια.

Η ατμόσφαιρα, παρά την απουσία του Αλαφούζου ήταν ευχάριστη και θερμή ενώ από τους διοικούντες την καθιερωμένη ομιλία με ευχές έκανε ο οικονομικός διευθυντής, Αγησίλαος  Τουμαζάτος.

Aπό τους παίκτες τυχεροί ήταν οι Λουντ, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας και δύο παίκτες από την Ακαδημία, ενώ από το ποδοσφαιρικό τμήμα τυχεροί ήταν ο... "τα κάνει όλα και συμφέρει" Γρηγόρης Παπαβασιλείου (αποθεώθηκε!) και ο προπονητής των γκολκίπερς, Μάριο Γκαλίνοβιτς. Τα δώρα κληρώθηκαν αρχικά δια χειρός των Σωπήλη - Τουμαζάτου και μετά ανέλαβε δράση ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Δημήτρης Σαραβάκος και οι αρχηγοί Ζέκα, Μπεργκ, Λέτο, Κοτσόλης.

 

Δείτε στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στο Instagram της ΠΑΕ:


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!