"Καμένος" ο αγωνιστικός χώρος στο "Osmanli Stadium"

Στην Τουρκία βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το απόγευμα της Τετάρτης (22/2), καθώς την Πέμπτη (23/2, 18:00) αντιμετωπίζει την Οσμάνλισπορ στη ρεβάνς του 0-0 στο Φάληρο, για την φάση των 32 του Europa League.

Οι Πειραιώτες γυμνάστηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη πριν αναχωρήσουν για την Άγκυρα και δεν θα πραγματοποιήσουν προπόνηση στο γήπεδο της Οσμάνλισπορ πριν το ματς.

Ένα γήπεδο, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου είναι πολύ ταλαιπωρημένος από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή το τελευταίο διάστημα. Μέσα από φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο ότι το χόρτο είναι καμένο σε πολλά σημεία του.

Τις μεταμεσονύχτιες ώρες η θερμοκρασία πέφτει πολύ χαμηλά και δημιουργείται παγετός με συνέπεια να ταλαιπωρείται ο αγωνιστικός χώρος.

Οι τελευταίες βελτιώσεις στο "Osmanli Stadium" είχαν γίνει το 2014, ωστόσο ο καιρός τους φετινούς μήνες του χειμώνα έχει προλάβει να κάνει ζημιά στο χόρτο που θα παραταχθούν οι δύο ομάδες για τη ρεβάνς του 0-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το παρήγορο για τους Πειραιώτες είναι ότι προβλέπονται καλές καιρικές συνθήκες την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης το απόγευμα της Πέμπτης.

Photo credits: EUROKINISSI


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!