Χανιά - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1

Επέστρεψαν στις επιτυχίες τα Χανιά που μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες επικράτησαν της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-1 στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στη Football League, υποχρεώνοντας την ομάδα της Θεσσαλίας στην τρίτη της συνεχόμενη ήττα...

Το παιχνίδι άρχισε με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 8' με σουτ του Ντάνκουα που έφυγε άουτ, πριν τα Χανιά απειλήσουν στο 12' με τον Σταματή και στο 27 με τον Αποστολόπουλο. Τελικά το γκολ ήρθε στο 32' από τον πρώτο με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, με τα Χανιά να πατούν ελαφρώς καλύτερα στο γήπεδο.

Η επανάληψη όμως, ξεκίνησε με ένα υπέροχο τέρμα για την Αναγέννηση! Στο 48', ο Κρητικός έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι για το 1-1. Δώδεκα λεπτά χρειάστηκαν τα Χανιά για να φτάσουν στο 2-1. Συγκεκριμένα, στο 60' ο Τσουκάνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι και έβαλε ξανά την ομάδα του σε θέση οδηγού. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και πάλι την ισοφάριση με τους Βουκομάνοβιτς και Τζέκο να μην μπορούν να σκοράρουν, ενώ και οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Σταματή, Τσουκάνη για ένα τρίτο τέρμα το οποίο τελικά δεν ήρθε με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Μετά από αυτή την ήττα, η Αναγέννηση έμεινε στους 28 βαθμούς και βλέπει την ζώνη να παραμένει κοντά της, καθώς η Καλλιθέα παραμένει στο -4 από εκείνη...

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Ν. Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Ηρακλής (82' λ. τρ. Αφράτης), Μηλιώτης (55' Μηλιώτης), Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος (74' Κοζάκης), Σταματής, Ρούνεϊ, Δρίζης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Τζάνης, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ, Τσιλούλης (77' Υφαντής), Ντιατά (55' Τζέκος), Κρητικός, Μπλέντι, Ντάνκουα (66' Βουκομάνοβιτς).


Πηγή: www.gazzetta.gr


Σχολίασε κι εσύ!