«Ουαναμέικερ για αντί-Τεόντοσιτς στην ΤΣΣΚΑ»

Όπως υποστηρίζει η ισπανική ιστοσελίδα «encestando.es», η Μπαρτσελόνα εξέταζε τις περιπτώσεις των Μπράιαντ Ντάνστον και Άνταμ Χάνγκα, όμως ο πρώτος θα παραμείνει με την Εφές και ο δεύτερος θα ψάξει την τύχη του στο ΝΒΑ.

Έτσι, έστρεψε το... βλέμμα της στους Μπραντ Ουαναμέικερ και Γιάνις Τίμα, στους οποίους αναφέρεται ότι μπαίνει «σφήνα» η ΤΣΣΚΑ.

Κι αυτό, διότι, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θέλει να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Μίλος Τεόντοσιτς, σε περίπτωση που αποχωρήσει για το ΝΒΑ το προσεχές καλοκαίρι, που τελειώνει το συμβόλαιό του με την «αρκούδα».

Χαρακτηριστικά υπογραμμίζεται πως η ΤΣΣΚΑ θέλει αυτούς τους δύο παίκτες και δύσκολα θα τα... βάλει μαζί της η Μπαρτσελόνα, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Ακόμη αναφέρεται: «Το συμβόλαιο του Ουαναμέικερ με την Νταρουσάφακα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Αν δεν τα καταφέρει ή αν δεν πάρει κάποια προσφορά που τον ικανοποιεί, τότε η ΤΣΣΚΑ θα του προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο, για να αποτελέσει τον διάδοχο του Τεόντοσιτς, σε περίπτωση που αυτός κάνει το βήμα για το ΝΒΑ. Η Μπαρτσελόνα ψάχνει για παίκτες στις θέσεις "3", "4" και "5" και έναν-δυο παίκτες που θα πλαισιώσουν καλά τον Ράις. Αν ο Ουαναμέικερ της ξεφύγει, ο Λάρκιν της Μπασκόνια αποτελεί ακόμα μια επιλογή που θα εξετάσει».

Από την άλλη, και ο Γιάνις Τίμα είναι στο... στόχαστρο, καθώς έχει κάνει μια πολύ καλή σεζόν με την Ζενίτ κι είχε 16.2 πόντους, 2.9 ασίστ και 4.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 13 ματς στο Eurocup.


Πηγή: www.gazzetta.gr


Σχολίασε κι εσύ!