Δεν συμπληρώθηκε απαρτία, δεν γίνονται εκλογές στον Παναθηναϊκό

Στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Κυριακής (4/6) θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό καθώς το Σάββατο (27/5) στην πρώτη Γενική Συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε απαρτία.

Στο κλειστό της Λεωφόρου βρέθηκε πλήθος κόσμου και φυσικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος, αλλά και ο προκάτοχος του Ηλίας Μιχαλαριάς. Παρόλο βέβαια τον κόσμο που υπήρχε δεν σημειώθηκε απαρτία και έτσι δεν διεξήχθησαν οι εκλογές.

Αντίθετα τα μέλη του Ερασιτέχνη συζητούν κανονικά για το γήπεδο στο Γουδή αλλά και για το μνημόνιο που συμφωνήθηκε την Παρασκευή (26/5) ενώ η στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα αποφασιστεί από την επόμενη διοίκηση αν θα υπάρξει δέσμευση για το γήπεδο στο Γουδή.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

Στην διάρκεια της συζήτησης που έγινε υπήρξε μια πρόταση από μέλος του Ερασιτέχνη η οποία ανέφερε πως θα πρέπει να βρεθούν τρία άτομα που δεν έχουν σχέση με τη νυν διοίκηση του Ερασιτέχνη οι οποίοι φυσικά να είναι μέλη και να έχουν απευθείας επαφή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και να τον καλέσουν να μπει στον σύλλογο.




 

Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!