O Σίλβα πρώτο φαβορί για διάδοχος του Άλαρνταϊς στην Κρίσταλ Πάλας

Η ξαφνική παραίτηση του Σαμ Άλαρναϊτς απ' την τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας ανάγκασε τους διοικούντες την αγγλική ομάδα να βγουν στην αγορά για να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Independent", ο εκλεκτός έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Μάρκο Σίλβα.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας υποστηρίζει πως οι διαπραγματεύσεις του Πορτογάλου τεχνικού με την Πόρτο "ναυάγησαν" το βράδυ της Τρίτης (23/05) εξαιτίας διαφωνίας σε θέματα συμβολαίου και μπάτζετ, με αποτέλεσμα ο ίδιος να στρέφει την προσοχή του ξανά σε ομάδες της Premier League.

Οι άνθρωποι της Κρίσταλ Πάλας έχουν κάνει μία διερευνητική επαφή με την πλευρά του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θετικό. Βέβαια, οι Λονδρέζοι δεν τρέχουν μόνοι της, αφού θερμό ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο έχουν δείξει κι οι Γουότφορντ, Σαουθάμπτον.

Όπως και να έχει, όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, όταν και θα ανακοινωθεί επίσημα η αποχώρηση του Σίλβα απ' τη Χαλ Σίτι. Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία με την Κρίσταλ Πάλας, ο Πορτογάλος θα ανταμώσει ξανά με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Photo Credits: Mike Egerton/PA via AP


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!