Στη Φιλαδέλφεια για τη... γιορτή οι άνθρωποι της ΑΕΚ

Ο γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιώργος Μελισσανίδης, και ο πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου της ΑΕΚ, Δημήτρης Ανδριόπουλος, βρέθηκαν στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας το απόγευμα της Δευτέρας, ώστε να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη των εργασιών στον χώρο όπου θα κατασκευαστεί το "σπίτι" του συλλόγου.

Μετά από χρόνια εμποδίων και μαχών για την έκδοση οικοδομικής άδειας, η διοίκηση της Ένωσης την Τρίτη θα έχει το τελευταίο χαρτί που απαιτείται, για να τροχοδρομηθεί η ανέγερση ενός υπερσύγχρονου γηπέδου. Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες περιπλάνησης, η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για να βρεθεί στη φυσική έδρα της ξανά, στον τόπο όπου "γεννήθηκε" και μεγαλούργησε και αυτό θα συμβεί αρχής γενομένης από μία εκδήλωση αγιασμού τις προσεχείς ημέρες.

Οι δύο άνθρωποι του συλλόγου επιθεωρούν τον χώρο στον οποίο εντός ολίγων ημερών θα μπουν οι πρώτες μπουλντόζες για να καθαρίσουν αρχικά ό,τι υπάρχει πάνω από το έδαφος και για να αρχίσουν την εκσκαφή στη συνέχεια.

Πριν αρχίσουν τα έργα, θα υπάρξει αγιασμός στον χώρο και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των εργασιών, που πλέον από την Τετάρτη θα είναι στο χέρι της ομάδας το πότε θα αρχίσουν και με τι ρυθμό θα τρέξουν.


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!