Τρελές ατάκες του κόουτς του Ηλυσιακού για Φώτση - "Πρέπει να αλλάξει νοοτροπία" - Πόσα λεφτά παίρνει;

Την άποψη ότι ο Αντώνης Φώτσης θα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία για να μπορέσει να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Ηλυσιακού εξέφρασε στο sportdog.gr ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Θωμόπουλος

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Έλληνας άσος θα παίζει για την ομάδα χωρίς απολαβές, ενώ τόνισε πως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής βοήθησε ο πατέρας του παίκτη.

"Μεγάλη τιμή για τον Ηλυσιακό που θα έρθει στην ομάδα μας ο Φώτσης. Η πρώτη επαφή είχε γίνει πριν από δύο εβδομάδες με τον πατέρα του. Θα παίξει αφιλοκερδώς στον Ηλυσιακό, δεν θα έχει ούτε συμβολικό συμβόλαιο. Πιστεύω να καταφέρει να προσαρμοστεί σύντομα στα δεδομένα της κατηγορίας, θα είναι δύσκολα γι' αυτόν το πρώτο διάστημα", μας είπε αρχικά ο Θανάσης Θωμόπουλος και συμπλήρωσε για το τι ακριβώς εννοεί ότι θα δυσκολευτεί ο Φώτσης:

"Πρέπει να συνειδητοποιήσει και ο ίδιος ότι θα είναι δύσκολα, θα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία κ.λπ. Έχουμε νεαρό κορμό, είναι πολύ πιθανό να βλέπει λάθη που θα είναι πρωτόγνωρα για έναν παίκτη του δικού του επιπέδου. Δεν τον έχω προπονήσει ακόμα, αλλά είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Είμαι Ιλισιώτης όπως και εκείνος, αν και είμαι λίγο μικρότερός του, και θυμάμαι που τον βλέπαμε παλιά δίπλα από τις μπασκέτες και τον χαζεύαμε όλη την ημέρα να κάνει προπόνηση".

Ο προπονητής του Ηλυσιακού αναφέρθηκε, ακόμα, στην ανταπόκριση που περιμένει από τον κόσμο της περιοχής, αλλά και ποιος είναι ο στόχος της ομάδας με τον Αντώνη Φώτση στο ρόστερ της: "Περιμένουμε να υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση από τους οπαδούς, να γεμίζουν το γήπεδο. Ο στόχος είναι αυτός που είχαμε και φέτος: Να μπούμε στα πλέι οφ. Αλλά είναι γεγονός ότι με τον Αντώνη Φώτση στο ρόστερ μας θα έχουμε ένα όπλο παραπάνω".

Τέλος, ο Θ. Θωμόπουλος αποκάλυψε πώς έγινε η μεταγραφή στον Ηλυσιακό και την Α΄ ΕΣΚΑ ενός παίκτη που πριν από λίγες εβδομάδες πανηγύρισε την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος: "Μέσω του πατέρα του, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Παρότι ο Αντώνης έχει μετακομίσει στη Βούλα, ο πατέρας του έχει παραμείνει στα Ιλίσια και βρίσκεται κοντά στην ομάδα μας. Θεωρώ ότι θα έρθει με πολύ κέφι για να παίξει μπάσκετ, η κίνηση έγινε στο τέλος τής μεταγραφικής περιόδου και προσπαθήσαμε κι εμείς να το κρατήσουμε κρυφό. Ούτε στην ομάδα δεν το γνώριζαν, τώρα με παίρνουν σταδιακά οι παίκτες μου τηλέφωνο και είναι όλοι ενθουσιασμένοι που ήρθε στην ομάδα ο Φώτσης".


Πηγή: www.sportdog.gr


Σχολίασε κι εσύ!