Θέμα ωρών η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου- Το συγκινητικό βίντεο και το μήνυμα του Μέσι στον Νεϊμάρ

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι πλέον θέμα χρόνου, αφού το πρωί της Τετάρτης (02/08) ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ενημέρωσε κι επίσημα την Μπαρτσελόνα πως θέλει να αποχωρήσει απ' το σύλλογο. 

 

Λίγες ώρες αργότερα, ο μάνατζερ του Νεϊμάρ, Βάγκνερ Ριμπέιρο δήλωσε ότι η γαλλική ομάδα θα καταβάλει «εντός των προσεχών ωρών» τα 222 εκατομμύρια ευρώ που αντιστοιχούν στη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή από την ομάδα της Βαρκελώνης.

 

Όπως ανέφερε ο Βάγκνερ Ριμπέιρο, στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του διεθνούς άσου από τον γαλλικό σύλλογο στο Παρίσι.

 

Ο Βάγκνερ Ριμπέιρο έκανε τη δήλωση αυτή φτάνοντας στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, όπου μετέβησαν και ο Νεϊμάρ με τον πατέρα του, για να ταξιδέψουν όλοι μαζί για το Παρίσι.

 

Και αν δεν αρκούσαν αυτές οι δηλώσεις και τα δημοσιεύματα ήρθε η επιβεβαίωση από τα πιο επίσημα χείλη, με τον Λιονέλ Μέσι να ανεβάζει ένα συγκινητικό video στο Ιnstagram, αποχαιρετώντας τον συμπαίκτη του.

 

«Ήταν μεγάλη μου ευχαρίστηση που μοιράστηκα όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου, φίλε μου. Σου εύχομαι καλή τύχη σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σου. Τα λέμε. Σ' αγαπώ πολύ», ανέφερε το μήνυμα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

 

Fue un placer enorme haber compartido todos estos años con vos, amigo @neymarjr. Te deseo mucha suerte en esta nueva etapa de tu vida. Nos vemos Tkm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi) στις


Πηγή: www.lifo.gr


Σχολίασε κι εσύ!