Μελισσανίδης: «Να αγωνιστούμε για να πάρει η ΑΕΚ τη θέση που της αξίζει»

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ βράβευσε την Παρασκευή τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την καθοριστική συμβολή του στην έναρξη των εργασιών για την ανέγερση της «Αγιά-Σοφιάς», με τον διοικητικό ηγέτη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να στέλνει μήνυμα ενότητας κατά την ομιλία του, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων προσωπικά τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, που ήταν επίσης ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα.

«Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και αθλητισμός, είναι ιστορία και πολιτισμός. Από αυτά παίρνουμε δύναμη, η ιστορία και ο πολιτισμός μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Είμαστε στη Νέα Ιωνία μια γειτονιά προσφύγων που βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα από το γήπεδο, το οποίο έχτισαν με προσωπική εργασία πρόσφυγες από τη Νέα Φιλαδέλφεια, τη Νέα Ιωνία και τις γύρω περιοχές, εκεί που τώρα μπαίνουν τα θεμέλια της “Αγια-Σοφιάς”, που εκτός από ένα νέο γήπεδο θα είναι ένα κέντρο ιστορίας και πολιτισμού, με το μουσείο της ΑΕΚ και το μεγαλύτερο και αρτιότερο μουσείο του προσφυγικού ελληνισμού στην Ελλάδα.


Έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και αυτό που απαιτείται είναι ενότητα και αγώνας. Εδώ είμαστε ενωμένοι για να αγωνιστούμε για να πάρει η ΑΕΚ τη θέση που της αξίζει. Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ευαισθησία σας να τιμήσετε τον κ.Σπίρτζη.

Σας συγχαίρω γιατί εμείς ξέρουμε να αναγνωρίζουμε αυτούς που ξέρουν να τιμούν και σέβονται την ΑΕΚ και ο κ.Σπίρτζης είναι ένας από αυτούς. Τον ευχαριστούμε για όσα έκανε για την ΑΕΚ και για το γήπεδό μας.

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει όσους μας βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε σήμερα, εύχομαι πάντα επιτυχίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η ομιλία του Χρήστου Σπίρτζη, που ευχήθηκε να ολοκληρωθούν οι εργασίες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα:



Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Υπ.Υποδομών και Μεταφορών, τιμήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρος Δήμας.

Πηγή: www.zougla.gr


Σχολίασε κι εσύ!