Euroleague: Ήττα με...κάτω τα χέρια του Παναθηναϊκού στη Μόσχα (78-61 από την Κίμκι)

Στο χειρότερό του, ίσως, εφετινό ματς στην Euroleague, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με «κάτω τα χέρια» στη Μόσχα από την Κίμκι (78-61) και, πλέον, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Στο ντεμπούτο των Τζέιμς και Πέιν, οι «πράσινοι» ήταν κυριολεκτικά αγνώριστοι, από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι είχαν προσεγγίσει λανθασμένα το ματς και γνώρισαν μία... φυσιολογική ήττα, με την οποία ανάλογα και με το αποτέλεσμα του ισπανικού «εμφυλίου», Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, μπορεί και να τους... ρίξει στην 5η θέση (σε περίπτωση νίκης των «μερένγκες»).

Σε τραγικό βράδυ ήταν ο Νικ Καλάθης και μοιραία οι υπόλοιποι παίκτες δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Η ήττα, 9η για τον Παναθηναϊκό σε 23 αγωνιστικές, βάζει την ελληνική ομάδα σε μεγάλους μπελάδες, ενώ ακολουθούν δύο μεγάλα ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παρουσιάστηκε άκρως διαβασμένη, χτύπησε σε όλες τις αδυναμίες την πράσινη άμυνα και με κορυφαίους τους Άντονι Γκιλ (16π.), αλλά και τον αμφίβολο μέχρι την τελευταία στιγμή, Αλεξέι Σβεντ, που ήταν και ο MVP του παιχνιδιού (20π., 4ασ.), έφτασε άνετα στη νίκη. 

Ο Μάικ Τζέιμς στην πρώτη του εμφάνιση με τους «πράσινους» ήταν καλός επιθετικά  (11π., 4ρ., 5ασ.), αλλά δεν είχε συμπαραστάτες στο σκοράρισμα, εκτός του Σίνγκλετον, που σταμάτησε στους 14 πόντους.

Ντεμπούτο και για τον Πέιν, που έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά είναι φανερό πως χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα (2π., 2ρ., 1κλ., 3λ.). Με 3/5 3π. τελείωσε το ματς ο Μάρκους Ντένμον.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Σχολίασε κι εσύ!